Köpinformation

HAR DU OCH MITT SMYCKE HITTAT VARANDRA? VÄLKOMMEN MED DIN BESTÄLLNING!

BESTÄLLNINGAR
Beställningar sker alltid via min e-mail gunnel.boren.design@gmail.com Din beställning är ditt godkännande av här nedan beskrivna villkor.

PRISER
Samtliga priser är exkl moms. Priserna på smyckena kan variera och uppdateras beroende på dagspriset på silver. Pris som är annonserat eller överenskommet gäller.

BESTÄLLNINGSUPPGITER
Vid köp av ett smycke från hemsidan uppges följande:
För och efternamn, fullständig adress, telefonnummer och e-mailadress.
Smyckets namn, artikelnummer, ev storlek, färg etc
Tillägg som t ex kedja (önskad längd), annan form av lås etc.

Vid beställning av textsmycken och personliga smycken uppges dessutom önskemål om design och text (TEXTA noga). Vid beställning av personliga smycken, pendel och övriga chakrasmycken kommer vi att ha en dialog med varandra via e-mail för att säkerställa att utformning, stenar och energier blir helt rätt för dig. När smycket är tillverkat och klart för leverans får du även en bild av det personliga smycket för godkännande. OBS! Dessa smycken är inte möjliga att returnera.

När beställningen har kommit till mig skickar jag dig en bekräftelse på att beställningen är mottagen och vårt beställningsavtal träder i kraft. Är du under 18 år behövs målsmans medgivande.

Håll utkik efter sista beställningsdatum inför semestertider och storhelger.

BETALNING
Förskottsinbetalning genom insättning på mitt konto eller enligt överenskommelse.
Gör en överföring till Nordea 3031-22 612 17. eller
Swish 0760101537

Vid beställning över 1 000 kr finns möjlighet att dela upp betalningen på två tillfällen. Kontakta mig så kommer vi överens om förfarandet. Så snart betalningen är genomförd tillverkas/skickas smycket.

FRAKT
Portoavgift tillkommer enligt postens avgifter för porto och emballage. Om du önskar rekommenderad försändelse tillkommer en kostnad på 60 kr. SilverRocks ansvarar inte för varan efter avlämning till posten. Om du upptäcker att varorna är transportskadade när du mottar dem skall du omedelbart anmäla detta till posten eller utlämningsstället. Kontakta även mig vid eventuella frågor.

LEVERANSTID
Leveranstiden är 1-3 veckor eller enligt överenskommelse. Om smycket ska tillverkas efter beställningsdatum kan leveranstiden dröja ytterligare någon vecka.

SLUTFÖRSÄLJNING
Eftersom mina smycken oftast tillverkas i endast ett exemplar reserveras för slutförsäljning av de smycken som annonserats. Önskas ett liknande smycke kan detta beställas enligt överenskommelse.

RETUR OCH REKLAMMATION
Att tänka på, alla mina smycken är handgjorda och får en personlig stil, de är inte fabrikstillverkade med datastyrd gravyr. Därför förekommer olikheter i text och utformning då de är tillverkade helt för hand. Infattade smycken är limmade med extra starkt lim och är tåliga vid normal användning.
Infattningar ska aldrig utsättas för vatten eller lösningsmedel och inte heller för hårda stötar.

Vid retur återsänder du varan i originalförpackning tillsammans med namn, adress, telefonuppgifter och e-mailadress till gunnel.boren@silverrocks.se, du står själv för returportot. Innan du returnerar smycket ber jag dig kontakta mig. Observa att personliga smycken enligt beskrivning ovan bytes inte. Kontakta mig gärna vid oklarheter så hoppas jag att vi kan komma överens om en lösning.