Om Silverrocks – Gunnel Borén Design

Visitkort
Här finner du handgjorda silversmycken i 925 Sterling Silver, stenar och kristaller, skapade med omsorg och kärlek i symbios med min intuition,.som blir till personliga och unika smycken. Bland min egen design finns också den lilla silverängeln som jag kallar för Ängling, ett namn kombinerat av ängel och älskling.

 

 

SILVER, ÄDELSTENAR OCH KRISTALLER HAR EN MAGISK FUNKTION TILLSAMMANS!
Stenarna är fyllda av kraft och helande energi som vi människor behöver. Dess energier förstärks av silver och mina smycken sätts samman så att stenar och silver skapar en lisa för själen. Här finner du min egendesignade pendel, vackra armband, örhängen, hängen och halsband, sammansatta av energifyllda stenar och detaljer i sterlingsilver. Alla smycken är unika och du kan själv välja din kombination och känna in vilka energier du behöver fylla på mer av – lita på din intuition – vilken sten dras du mest till?

BEHÖVER DU VÄGLEDNING?
Skriv några rader till mig om vilka energier just du behöver hjälp med så hjälps vi åt att kombinera ihop ett armband, halssmycke eller en pendel som balanserar ditt välmående. Alla smycken och detaljer är tillverkade i sterling silver och ädelstenar/kristaller.

e-mail: gunnel.boren.design@gmail.com
Telefon: 0760-101537

Jag samarbetar med Soul CuriotisyEnglas Friskvård i Norrköping. Kontakta gärna Elisabeth Isaksen och Damien Blanchard för en personlig reading och vägledning.

Soul Curiosity
www.englasfriskvard.nu

www.facebook.com/EnglasFriskvard

Stenarna till mina smycken köper jag bland annat av
Marie Kindkvist, 0736-295188

och från Stenar, Auktioner och Stenar, köp och sälj på Facebook, Några av mina leverantörer är

Hillevi Reinsjö; Marianne Kjellkvist; Angela Strömberg-Keast; Mia Dimberg; Jimmy Bergeborn; Helen Lundin; Farid Safi;
Jesper Begtsson; Lennart Borg med flera.

???